Amestec de făină cu fibre de ovăz, fără zahăr, cu carbohidrați scăzuți, conține GLUTEN!
Ingrediente:
Făină de GRAU
GLUTEN vital
Fibre de OVAZ 13.75%
Sare
Fibre de cartofi
Stabilizator (guma guar)
Fibre de mere
Antioxidanți (acid ascorbic)
Greutate netă: 1 kg
Origine: UE
Valori nutriționale în 100g produs:
Valoare energetică: 1350 kJ / 318 kcal
Grăsime: 2.3g (din care acizi grași saturați: 0.55g)
Carbohidrați: 43.3g (din care zahăr: 2.6g)
Proteine: 31.1g
Fibre: 9.87g
Sare: 2.75g
Pentru prepararea a 850g de pâine:
Ingrediente: 500g amestec de făină Diabestar, 380ml apă călduță, 15g drojdie proaspătă.
Metodă de preparare:
În cuptor tradițional: Frământați bine ingredientele. Lăsați-l acoperit la loc călduț până crește dublu, după care prelucrați și dați formă. Se așează pe o placă de copt presărată cu făină sau în tavă, și lăsați să crească la dublu. Coaceți în cuptor preîncălzit la 220°C aproximativ 30 minute.
În aparat de copt pâine: Turnați ingredientele în recipient și coaceți aluatul alegând programul "Pâine albă (tip francez)", formă mare culoare închisă (aprox. 4 ore).
Pentru o pâine delicioasă și sănătoasă, acest mix low-carb este alegerea perfectă.