NutriFree Mix Paine 1000g
Produs fara gluten
Ingrediente: amidon de porumb, făină de orez, amidon de tapiocă, zahăr, fibre de psyllium, sare, Adaosuri: făină de guar, E464 (hidroxipropilmetil-celuloza), extract de drojdie . Poate conţine urme de MUSTAR, SUSAN si SOIA.
Mod de preparare: 500g Mix, 380-400 g apă, 15 g drojdie proaspătă, 10 g sare, 20 g ulei de măsline extra virgin. Dizolvăm drojdia în apă călduţă. Punem făina într-o oală şi frământăm împreună cu drojdia.
Amestecăm continuu şi adaugăm ulei de măsline şi sare.
Amestecăm până când aluatul devine uniform, fără noduri. Formăm aluatul după dorinţă (se poate face şi chifle) şi îl lăsăm să crească timp de o oră, la temperatura camerei. Dacă dorim să facem pâine, punem făină pe mâini şi frământăm din aluatul
crescut formă de pâine. Punem aluatul format într-o tavă şi lăsăm încă 20 de minute. Coacem în cuptor preîncălzit la 180-200 C aproximativ 30-40 de minute.
Masa neta: 1000G
Produs in Italia.