Ingrediente:
Amidon de porumb
Făină de orez
Amidon de tapiocă
Zahăr
Fibre de psyllium
Sare
Adaosuri: făină de guar, E464 (hidroxipropilmetilceluloză), extract de drojdie
Poate conține urme de: muștar, susan și soia.
Valori Nutriționale per 100g:
Valoare energetică: 1451 kJ / 342 kcal
Grăsimi: 1.0g (din care grăsimi saturate: 0.2g)
Carbohidrați: 78g (din care zaharuri: 4.5g)
Fibre: 4.5g
Proteine: 2.9g
Sare: 1.5g
Ingrediente pentru Pâine Fără Gluten:
500g Mix NutriFree pentru Pâine
380-400ml apă călduță
15g drojdie proaspătă
10g sare
20g ulei de măsline extra virgin
Instrucțiuni:
Dizolvă drojdia în apă călduță.
Într-un bol mare, adaugă mixul de făină și frământă împreună cu drojdia dizolvată.
Amestecă continuu și adaugă uleiul de măsline și sarea, până când aluatul devine omogen și fără noduri.
Formează aluatul după dorință (se pot face și chifle) și lasă-l să crească timp de o oră la temperatura camerei.
Dacă dorești să faci pâine, pune făină pe mâini și modelează aluatul crescut în forma dorită.
Așază aluatul într-o tavă și lasă-l să crească încă 20 de minute.
Preîncălzește cuptorul la 180-200°C și coace aluatul timp de aproximativ 30-40 de minute.
Informații Suplimentare:
Masă netă: 1000g
Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj
A se păstra la loc uscat și răcoros
Produs în Italia