NutriFree Mix per Pasta Frolla 1000g
Destinat persoanelor cu intoleranta la gluten
Ideal pentru tarte si biscuiti.
Produs fara gluten, fara grau, fara lapte
Ingrediente: amidon din porumb, amidon din tapioca, faina de
orez, faina de porumb, adaosuri: guma xantan..
Poate conţine urme de MUSTAR si SOIA.
Valori Nutriţionale (analiză per 100g): Valoare energetică
1495 kj / 352 kcal, grasimi 0.5g, din care grasimi saturati
0.1g, Carbohidrati 83g, din care zahar 1.7g, fibre 2.4g,
Proteine 2.6g, sare 0.09g
Reteta pentru tarta cu gem fara lactoza.
Ingrediente: 200g Mix oer Pasta Frolla Nutrifree, 100g de ulei
de floarea soarelui, 100g zahar granulat, 2 Oua mici, coaja
rasa de lamaie, faina de pulverizat (50% Faina de orez, 50%
Faina extrafina de porumb Nutrifree). Preparare: Intr-un
castron cu ajutorul unui mixer electric amestecam toate
ingredientele pana la obtinerea a compozitiei omogena.
Continuati pe o tabla de patiserie si formati o minge,
pulverizand cu faina pentru pulverizat. Acoperiti aluatul si sa
tineti in frigider timp de o ora. Intindeti o parte de 2/3 din aluat
la o inaltime de cca 5mm, cu pongurile furcii intepati suprafata
si cu aceasta foaie captusiti forma pentru tarte. Umpleti cu
gem dupa plac, iar cu aluatul ramas formati grila clasica
tesuta. Coaceti in cuptor la 180 C timp de cca 10 minute.
Masa neta: 1000g,
Produs in Italia.