Mix faina pt aluaturi dospite fara gluten Bake-Free 1000g
Produs fara gluten, vegan, bogat in fibre, reteta rapida si
simpla, fara zahar adaugat. Contine zaharuri sub forma
lor naturala
Ingrediente: amestec de fainuri fara gluten (faina de mei
[mei:Polonia], faina de teff, faina de quinoa), amidon din
tapioca, faina de psyllium. Poate conţine urme de NUCI.
Valori Nutriţionale (analiză per 100g): Valoare
energetică 1467 kj / 351 kcal, grasimi 2.5g, din
care acizi grasi saturati 0.5g, Carbohidrati 69.3g, din
care zahar 0.3g, fibre 7.5g, Proteine 9.5g, sare 0.04g
Reteta pt Cozonac impletit de cca 390g: Ingrediente: 200g
mix de faina, 200g de apa calduta, 2.5g sare neagra
(dispensabil), 2.5g zahar de cocos, 50g Eritrit prafuit, 1
pliculet de drojdie uscata (7g) .
Amestecam ingredientele, dupa ce acoperim si lasam la
cald la dospit timp de 60 de miunute. Se desparte in 3
parti egale, si pe o suprafata uscata se formeaza in forma
cilindrica, dupa ce se impleteste. Acoperit lasam inca 10
minute. In cuptor preincalzit la 210°C se coace 10minute,
iar inca 30 de minute la 180°C
Masa neta: 1000g,
Produs in Ungaria.
Scrie un review