VEGAN, FĂRĂ GLUTEN, FĂRĂ LACTOZĂ, FĂRĂ SOIA
Amidon din GRAU fără gluten
Dextroză
Stabilizatori: gumă guar, gumă xantan
Agent de creștere: carbonati de sodiu
Acid ascorbic
Valoare energetică: 1460 kJ / 344 kcal
Carbohidrați: 84.5g (din care zahăr 4.7g)
Grăsimi: 0.1g (din care grăsimi saturate 0.05g)
Fibre: 2.1g
Proteine: 0.3g
Sare: 0.04g
Lactoză din zaharuri: <0.1g
Ingrediente:
500g mix făină
460ml apă călduță
20g drojdie proaspătă
12g sare
Instrucțiuni:
În mașina de pâine: Adăugați apa, sarea și făina în cuva mașinii și presărați drojdia la suprafață. Închideți capacul și porniți un program pentru pâine fără gluten, de aproximativ 90 de minute.
În cuptor: Amestecați bine ingredientele într-un malaxor sau frământați manual. Ungeți cu ulei interiorul unei tăvi pentru pâine de 1kg, așezați aluatul în tavă și neteziți suprafața. Lăsați la dospit la loc călduros, acoperit cu folie unsă, cca 45 de minute. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 200°C aproximativ 45 de minute.
Informații Suplimentare:
Masă netă: 1kg
Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj
A se păstra la loc uscat și răcoros
Produs în Ungaria