Produse Alternative
Ingrediente:
Amidon din GRAU fără gluten
Semințe (in, floarea-soarelui, dovleac, hrișcă)
Dextroză
Fibre din cartofi
Fibre de mere
Stabilizatori: gume guar, xantan
Fibre de OVAZ fără gluten
Acid ascorbic
Agent de creștere: carbonati de sodiu
Valoare Energetică per 100g:
1598kJ / 380kcal
Grăsimi: 9.4g (din care grăsimi saturate: 1.2g)
Carbohidrați: 63g (din care zaharuri: 5.4g)
Fibre: 8.8g
Proteine: 6.2g
Sare: 0.06g
Lactoza din zaharuri: <0.1g
Sugestie de Rețetă pentru Pâine:
500g amestec Miklos'
430ml apă călduță
22g drojdie proaspătă
12g sare
Instrucțiuni:
Amestecați ingredientele și frământați aluatul.
Ungeți o tavă și așezați aluatul. Lăsați să crească 45 de minute acoperit cu folie unsă, într-un loc cald.
Coaceți aproximativ 45 de minute la 210°C.
Informații Suplimentare:
Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj (zz.ll.aaa)
A se păstra la loc uscat și răcoros
Masă netă: 500g
Țara de origine: Ungaria
Acest amestec pentru pâine fără gluten cu semințe este ideal pentru persoanele cu intoleranță la gluten, oferind o sursă bogată de fibre și proteine, perfect pentru o dietă sănătoasă și echilibrată.
Momentan, informatiile despre siguranta produsului nu sunt disponibile.
Momentan, informatiile despre producator nu sunt disponibile.
Momentan, informatiile despre persoana responsabila nu sunt disponibile.
Frecvent cumparate impreuna
Newsletter Nu rata ofertele si promotiile noastre
Compara produse
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!
A fost sters din favorite!