Destinat persoanelor cu boala celiacă
Ingrediente:
Făină de porumb
Emulgatori: mono- și digliceride ale acizilor grași de origine vegetală
Instrucțiuni de Preparare:
Adăugați 100g de paste în 1 litru de apă clocotită cu 10g sare.
Amestecați din când în când.
Timp de fierbere: 9-10 minute.
Scurgeți și serviți.
Valori Nutriționale per 100g:
Valoare energetică: 1505kJ / 355kcal
Grăsimi: 0.95g (din care grăsimi saturate: 0.14g)
Carbohidrați: 79.12g (din care zaharuri: 0.60g)
Fibre: 2g
Proteine: 6.45g
Sare: 0.03g
Informații Suplimentare:
Greutate netă: 250g
A se păstra la loc uscat și răcoros
Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj
Produs și ambalat în Italia de Molino di Ferro S.p.a.