Vegan, fara gluten, fara lactoza, fara soia.
Ingrediente: amidon din GRAU fara gluten, dextroza, stabilizatori (guma guar, guma xantan), agent de crestere (carbonati de sodiu), acid ascorbic.
Valori nutritionale/100g:
Valoare energetica 1460kj/344kcal,
Carbohidrati 84.5g,din care zahar 4.7g, Grasimi 0.1g, din care grasimi saturate 0.05g, Fibre 2.1g, Proteine 0.3g, Sare 0.04g, Lactoza din zahar <0.1g
Sugestii de preparare: 500g mix faina, 460ml apa calduta, 20g drojdie proaspata, 12g sare.
-in masina de paine: adaugati apa, sarea si faina in cuva masinii si presarati drojdia la suprafata. Inchideti capacul si porniti un program pentru paine fara gluten, de aproximativ 90 minute.
-in cuptor: amestecati bine ingredientele intr-un malaxor sau framantati manual. Ungeti cu ulei interiorul unei tavi pentru paine de 1kg, asezati aluatul in tava si neteziti suprafata. Lasati la dospit la loc calduros, acoperit cu folie unsa, cca 45 min. Coaceti in cuptorul preincalzit la 200'C aprox.45 minute.
Masa neta: 1kg,Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj
A se pastra la loc uscat si racoros! Produs in Ungaria.