Le Veneziane Paste Spirale 250g
Fara Gluten, Fara Lactoza, Fara Ou. Produs destinat
persoanelor cu boala celiaca
Ingrediente: faina de porumb, emulgatori: mono- si
digliceride ale acizilor grasi de origine vegetala.
Instructiuni de preparare: 100g de paste, 1 litru de apa,
10g sare. In apa sarata clocotita, adaugam pastele, iar din
cand in cand amestecam. Timp de fierbere 8/9 minute,
dupa care se strecoara.
A se pastra la loc uscat si racoros. Termen de valabilitate:
vezi pe ambalaj.
Valori nutritionale/100g produs:
Valoare energetic: 1505kj/355kcal,
Grasimi 0.95g, din care grasimi saturati 0.14g,
Carbohidrati 79.12g, din care zahar 0.60g,
Fibre alimentare 2g,
Proteine 6.45g,
Sare 0.03g
Greutate neta: 250g,
Produs si ambalat in Italia de Molino di Ferro S.p.a.