FĂRĂ GLUTEN, FĂRĂ LACTOZĂ
Amidon de porumb
Amidon de tapiocă
Făină de orez
Făină de porumb
Agent de îngroșare: gumă de xantan
Poate conține urme de MUSTAR.
Valoare energetică: 1501 kJ / 354 kcal
Proteine: 2.3 g
Carbohidrați: 83.7 g (din care zahăr 0.1 g)
Grăsimi: 0.5 g (din care grăsimi saturate <0.1 g)
Fibre alimentare: 2.3 g
Sare: <0.1 g
250g Mix per Pasta
3 ouă mari sau 4 ouă mici
Amestecați Mixul cu ouăle și frământați până obțineți un aluat omogen și neted. Dacă amestecul este prea tare, adăugați puțină apă.
Lăsați aluatul să stea timp de 10 minute.
Împărțiți aluatul în bucăți mai mici și formați-l după preferință.
Aluatul obținut se poate folosi pentru paste simple sau umplute.
Masa netă: 1000g
Produs în Italia.