Vegan, FĂRĂ GLUTEN, FĂRĂ LACTOZĂ, FĂRĂ SOIA
Ingrediente:
Amidon din GRAU fără gluten
Dextroză
Stabilizatori (guma guar, guma xantan)
Agent de creștere (carbonati de sodiu)
Acid ascorbic
Valori Nutriționale per 100g:
Valoare energetică: 1460 kJ / 344 kcal
Carbohidrați: 84.5g (din care zahăr: 4.7g)
Grăsimi: 0.1g (din care grăsimi saturate: 0.05g)
Fibre: 2.1g
Proteine: 0.3g
Sare: 0.04g
Lactoza din zahăr: <0.1g
Ingrediente (pentru pâine fără gluten):
500g mix făină
460ml apă călduță
20g drojdie proaspătă
12g sare
Mod de preparare:
În mașina de pâine: Adăugați apa, sarea și făina în cuva mașinii și presărați drojdia la suprafață. Închideți capacul și porniți un program pentru pâine fără gluten, de cca. 90 minute.
În cuptor: Amestecați bine ingredientele într-un malaxor sau frământați manual. Ungeți cu ulei interiorul unei tavi pentru pâine de 1kg, așezați aluatul în tavă și neteziți suprafața. Lăsați la dospit la loc cald, acoperit cu folie unsă, cca. 45 min. Coaceți în cuptor preîncălzit la 200°C aproximativ 45 min.
Masa netă: 500g
Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj
Depozitare: A se păstra la loc uscat și răcoros.
Produs în Ungaria.