Descoperă noua noastră rețetă de biscuiți fără gluten, fără ulei de palmier, și cu ouă proaspete! Acești biscuiți sunt special creați pentru persoanele cu intoleranță la gluten și lactoză.
Ingrediente: făină de orez, zahăr, ulei de floarea-soarelui, bucăți de ciocolată (zahar, pastă de cacao, unt de cacao, emulsifiant lecitină de floarea-soarelui, arome naturale, minim 46% cacao), făină de porumb, amidon din cartofi, amidon din porumb, ouă proaspete, cacao praf, proteine din lupin, dextroză, unt fără lactoză*, arome naturale, agenți de creștere (difosfat disodic, bicarbonat de sodiu), agent de îngroșare (gumă guar). Poate conține urme de soia.
Valori nutriționale/100g:
Energie: 1994 kJ / 476 kcal
Grăsimi: 20g (din care grăsimi saturate: 4g)
Carbohidrați: 66g (din care zaharuri: 24g)
Fibre: 4.8g
Proteine: 5.5g
Sare: 0.13g
Masa netă: 300g. Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj (ziua/luna/an). A se păstra la loc uscat și răcoros. Produs în Italia.
*Conținut de lactoză <0.01g/100g.
Bucură-te de gustul delicios și sănătos al biscuiților noștri fără gluten și lactoză!
#FărăGluten #FărăLactoză #Naturking #BiscuițiSănătoși #ProduseFărăGluten #RețetăNouă