Caracteristici: fara gluten
Produse Alternative
Tortelloni cu Ricotta și Spanac este un produs destinat special persoanelor cu intoleranță la gluten
Ingrediente: Făină de orez, amidon din porumb, ou, brânză rasă (lapte, sare, cheag, lizozimă de ou), ricotta 7.5% (zer lapte, laptee, cremă de lapte, sare, corector de aciditate: acid citric), zer lapte, albuș de ou, smântână, fibre vegetale, sare, ulei de floarea soarelui, spanac 1%, dextroză, ulei de măsline extra virgin, arome, adaosuri: gumă xantan, extract natural de măsline, nucșoară, ceapă, usturoi, conservanți: sorbat de potasiu.
Valori nutriționale/100g:
Mod de preparare: Se fierbe în apă nesărată timp de 1-2 minute.
Produs în Italia.
Momentan, informatiile despre siguranta produsului nu sunt disponibile.
Momentan, informatiile despre producator nu sunt disponibile.
Momentan, informatiile despre persoana responsabila nu sunt disponibile.
Frecvent cumparate impreuna
Newsletter Nu rata ofertele si promotiile noastre
Compara produse
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!
A fost sters din favorite!