Caracteristici: fara gluten vegan
Le Veneziane Paste Capellini (fidea) 250g sunt create special pentru persoanele cu boala celiacă sau pentru cei care doresc să evite glutenul, lactoza și ouăle. Aceste paste delicioase sunt o alegere sănătoasă și sigură pentru o alimentație echilibrată.
Făină de porumb
Emulgatori: mono- și digliceride ale acizilor grași de origine vegetala
Poate conține urme de SOIA.
Ingrediente necesare: pentru fiecare 100g de paste, se fierbe 1 litru de apă cu 10g sare.
Preparare:
Fierbe 1 litru de apă cu 10g sare.
Adaugă pastele în apa clocotită și amestecă din când în când.
Timp de fierbere: 3-4 minute, apoi strecoară pastele.
Valoare energetică: 1505 kJ / 355 kcal
Grăsimi: 0.95g (din care grăsimi saturate: 0.14g)
Carbohidrați: 79.12g (din care zaharuri: 0.60g)
Fibre alimentare: 2g
Proteine: 6.45g
Sare: 0.03g
Greutate netă: 250g. Produs și ambalat în Italia de Molino di Ferro S.p.a.
A se păstra la loc uscat și răcoros. Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj.