FĂRĂ GLUTEN - FĂRĂ LAPTE - FĂRĂ OU - FĂRĂ SOIA - FĂRĂ PORUMB - VEGAN
Ingrediente:
Făină de mei
Făină de orez integral
Amidon din tapioca
Făină de OVĂZ fără gluten
Fibre de psyllium
Fibre de bambus
Făină de quinoa
Agent de creștere: bicarbonat de sodiu
Corector de aciditate: acid citric
Valori Nutriționale per 100g produs:
Valoare energetică: 1398.83 kJ / 333.63 kcal
Grăsimi: 2.53g (din care acizi grași saturați: 0.55g)
Carbohidrați: 63.14g (din care zaharuri: 0.154g)
Fibre: 13.63g
Proteine: 7.798g
Sare: 0.056g
Ingrediente (pentru o pâine de cca 500g):
280g Mix pentru Pâine de Casă Zoygli Free
6-7g Sare
320ml Apă caldă
Mod de preparare:
Se amestecă ingredientele și se frământă 2-3 minute până ce se obține un aluat omogen.
Se lasă 5-10 minute, după care se răstoarnă aluatul pe blatul de lucru presărat cu 5g făină fără gluten și se formează pâinea dorită.
Înainte de coacere, se poate unge suprafața aluatului cu ulei și se pot face câteva tăieturi cu un cuțit.
Se coace în cuptor preîncălzit la 200°C, aproximativ 60-70 de minute.
Se lasă să se răcească pe un grătar. Când s-a răcit, se poate felia.