Ingrediente:
Amidon din GRAU fără gluten
Semințe (in, floarea-soarelui, dovleac, hrișcă)
Dextroză
Fibre din cartofi
Fibre de mere
Stabilizatori: gume guar, xantan
Fibre de OVAZ fără gluten
Acid ascorbic
Agent de creștere: carbonati de sodiu
Valoare Energetică per 100g:
1598kJ / 380kcal
Grăsimi: 9.4g (din care grăsimi saturate: 1.2g)
Carbohidrați: 63g (din care zaharuri: 5.4g)
Fibre: 8.8g
Proteine: 6.2g
Sare: 0.06g
Lactoza din zaharuri: <0.1g
Sugestie de Rețetă pentru Pâine:
500g amestec Miklos'
430ml apă călduță
22g drojdie proaspătă
12g sare
Instrucțiuni:
Amestecați ingredientele și frământați aluatul.
Ungeți o tavă și așezați aluatul. Lăsați să crească 45 de minute acoperit cu folie unsă, într-un loc cald.
Coaceți aproximativ 45 de minute la 210°C.
Informații Suplimentare:
Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj (zz.ll.aaa)
A se păstra la loc uscat și răcoros
Masă netă: 500g
Țara de origine: Ungaria
Acest amestec pentru pâine fără gluten cu semințe este ideal pentru persoanele cu intoleranță la gluten, oferind o sursă bogată de fibre și proteine, perfect pentru o dietă sănătoasă și echilibrată.