Produse Alternative
Termenul de bulgur desemnează atât amestecul de boabe de grâu măcinate mare, cât și mâncarea ce conține acest amestec ca principal ingredient.
Cu toate că bulgurul poate conține mai multe tipuri de grâu, de obicei este din grâu tare, cunoscut la noi și ca ghircă (denumirea științifică este Triticum durum).
Bulgurul este un ingredient ce se gătește similar cu orezul sau cușcușul, dar are valori nutriționale mai mari. Pentru a-l folosi, bulgurul se lasă la înmuiat în lichid minim 1 oră și jumătate, iar apoi este gata pentru consum. Se poate înmuia în apă, supă, suc de roșii, sau alte lichide în funcție de rețeta pentru care se pregătește.
Este un ingredient ideal pentru cei care preferă regimul vegetarian fiind ușor de folosit în rețete, cu un conținut de fibre, proteine și vitamine mai mare decât în cazul orezului alb, și cu un indice glicemic scăzut.
Momentan, informatiile despre siguranta produsului nu sunt disponibile.
Momentan, informatiile despre producator nu sunt disponibile.
Momentan, informatiile despre persoana responsabila nu sunt disponibile.
Frecvent cumparate impreuna
Newsletter Nu rata ofertele si promotiile noastre
Compara produse
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!
A fost sters din favorite!