Faina de mac nu contine gluten, are un continut redus de grasimi, calorii, carbohidrati si este bogat in proteine. Intareste sistemul osos si mentine memoria.
Caracteristici: fara gluten fara lactoza vegan fara zahar adaugat natural
Semintele de mac sunt cultivate de peste 3000 de ani pentru scopuri medicale. Era folosit ca antiinflamator, ca digestiv, pentru protejarea inimii si pentru ajutarea somnului.
Este bogat in acizi grasi, vitamine (A, B, C si K) si minerale (zinc, calciu, magneziu, cupru, mangan si iod).
Beneficiile macului:
Faina de mac este extrem de bogat in calciu. Calciul este un mineral esential pentru sistemul osos, intervenind in formarea oaselor si confera duritatea lor. Este recomandat in menopauza, in sarcina si celor care alapteaza.
Ingrediente:
Mod de folosire:
Valori nutritionale/100gr:
| Ingrediente | Cantitate | |
|---|---|---|
| Papaver somniferum | rn500.00 | rngr | rn rn