Ingrediente:
Făină de orez
Amidon de cartofi
Dextroză
Fulgi de cartofi
Stabilizator: gumă guar
Agent de creștere: E464
Fibre din cartofi
Emulsifiant: lecitină de floarea-soarelui
Sare
Valori Nutriționale per 100g:
Valoare energetică: 1432kJ / 337kcal
Grăsimi: 0.5g (din care grăsimi saturate: 0.1g)
Carbohidrați: 76.8g (din care zaharuri: 5.8g)
Fibre: 3.9g
Proteine: 4.5g
Sare: 1.68g
Pizza Fără Gluten:
Amestecați 166g făină cu 1 lingură de ulei de măsline.
Dizolvați 8g drojdie în 105g apă călduță și adăugați la făină.
Frământați aluatul până devine întins.
Întindeți aluatul la grosimea de 1cm și așezați-l pe o placă presărată cu făină.
Lăsați aluatul la dospit timp de 10 minute.
Coaceți pizza în cuptorul preîncălzit la 250°C timp de 5-7 minute.
Informații Suplimentare:
Masă netă: 500g
Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj
A se păstra la loc uscat și răcoros
Produs în Ungaria