Mix de faina fara gluten pentru paine sport moale, cu continut redus de carbohidrati
Produs fara gluten, vegan, bogat in fibre, reteta rapida si simpla, fara zahar adaugat. Contine zaharuri sub forma lor naturala
Ingrediente: amestec de faina fara gluten (faina de mei, faina de quinoa), proteine din mazare, amestec de fibre (psyllium, bambus), faina de cartofi dulci galbeni.
Poate contine urme de NUCI.
Valori Nutritionale (analiza per 100g): Valoare energetica 1386kJ/ 330kcal, grasimi 2.8g, din care acizi grasi saturati 0.6g, Carbohidrati 47g, din care zahar 2g, fibre 23g, Proteine 17g, sare 0.07g
Sugestii de reteta:
1. Paine la tava cu PRAF DE COPT: 250g mix faina, 5g sare, 360g apa calduta, 6g praf de copt. Inainte de coacere se lasa sa stea 10 minute in tava, dupa care se stropeste cu putina apa si se coace cca 70 min la 190`C.
2. Paine la tava cu DROJDIE:250g mix faina, 5g sare, 1g zahar de cocos, 360g apa calduta, 3.5g drojdie uscata.
Se lasa la dospit 60 min, se fac taieturi pe suprafata si se coace cca 70min la 190`C.
Masa neta: 500g,
Termen de valabilitate: Vezi pe ambalaj
A se pastra la loc uscat si racoros! Produs in Ungaria.
Scrie un review