Dialsi Baza pentru sos Bechamel 50g
Produs fara gluten, special destinat persoanelor cu boala
celiaca,
Ingredienti: lapte praf degresat fara lactoza, grasime de
cocos (ulei rafinat de cocos, maltodextrina, proteine
vegetale, agent antiaglomerant: dioxid de siliciu), amidon
din cartofi, faina de porumb, maltodextrina din cartofi,
faina de orez, sare, arome naturale, nucsoara.
Poate contine urme de SOIA.
Continut de lactoza <0.1g/100g
Produsul contine glucoza si galactoza, datorita procesului
de descompunerea lactozei
Valori nutritionale / 100g produs:
Valoarea energetica 1773kj/422kcal, Grasimi 15.0g, din
care grasimi saturati 13.5g, Carbohidrati 50.0g, din care
zahar 18.0g, fibre 1.4g, proteine 21.0g, sare 2.1g
Mod de preparare: Pentru un sos bechamel moale, turnati
50g de produs (1plic) in 200ml apa rece, incalziti pe o plita
pana incepe sa fiarba, amestecati in continu ca sa nu se
depuna pe fundul tigai. Luati de pe foc si consumati, sau sa
lasati la odihnit ceteva minute ca sa se ingroseasca.
Pentru un sos mai cremos folosit mai putina apa
Masa neta: 50g, Produs in Italia.