LeVeneziane Tortelloni cu Ricotta si Spanac fara gluten
250g
Produs fara gluten
Produs destinat special persoanelor cu intoleranta la gluten
Ingrediente: Faina de orez, amidon din porumb, OU 16%,
ricotta 10% (ZER LAPTE, LAPTE, crema de LAPTE, sare,
corector de aciditate: acid citric), branza rasa (LAPTE,
sare, cheag, lizozima de OU), albus de OU, ZER LAPTE,
SMANTANA, fibre vegetale, sare, spanac 0.8%, dextroza,
ulei de masline extra virgin, arome, adaosuri: guma xantan,
extract natural de masline, nucsoara, ceapa, usturoi,
conservanti: sorbat de potasiu
Poate contine urme de PESTE, NUCI, TELINA si SOIA.
Cu oua de la gaini crescute la sol.
Valori nutritionale/100g: Energie 1287kj/306 kcal, grasimi
9.0g, din care grasimi saturati 4.9g, carbohidrati 45.9g,
din care zahar 5.9g, proteina 8.3g, sare 2.9g
Mod de preparare: Se fierbe in apa NESARATA timp de
1-2 minute
Masa neta: 250g
Produs in Italia.
Scrie un review