De câte ori ai dat „skip” feliei de tort? Acum este simplu să te bucuri de propriul tău tort, după chipul și asemănarea gusturilor și nevoilor tale. Cu mixul Pagotto pentru blat de tort de Cacao, „gluten-free” nu mai înseamnă un milion de ingrediente diferite și ore petrecute în bucătărie. Mai puțin efort, mai mult timp pentru savurat!
Ingrediente: OUĂ de la găini crescute la sol, amidon de cartofi, zahăr, sirop de glucoză, cacao 3,25%, aromă de ciocolată, emulgator:
E471-E477, umectant: glicerină, apă, agenți de îngroșare: gumă de guar E412, E466, agenți de afânare:E575, bicarbonat de sodiu, sare marină, conservant: sorbat de potasiu. Păstrați produsul în ambalajul original, la loc uscat și aerisit, ferit de razele solare.
Imaginile de pe ambalaj au doar scop de prezentare.
Informatii nutritionale – In medie pentru / Nutrition facts – Average value for Táplálkozási információk - Átlagosan: 100 g |
|
|
Valoare energetica / Energetic value / Energiaérték |
1369 kj / 327 kcal |
|
Grasimi / Fats / zsírok |
4,2 g |
|
din care: Acizi grasi saturati / of which: Saturated fatty acids / ebből: telített zsírsavak |
1,8 g |
|
Glucide / Carbohydrates / szénhidrátok |
65,7 g |
|
din care: Zaharuri / of which: Sugar / ebből: Cukor |
27,9 g |
|
Proteine / Protein / fehérje |
5,3 g |
|
Fibre / Fiber / rost |
2,3 g |
|
Sare / Salt / Só |
0,58 g |
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!