Mix faina pt clatite fara gluten Bake-Free 1000g
Reteta noua!
Produs fara gluten, fara lapte, fara oua, fara soia, fara drojdie, fara porumb, fara cartofi,
fara orez, vegan, bogat in fibre, reteta rapida si simpla, fara zahar adaugat. Contine zaharuri sub forma lor naturala
Ingrediente: amestec de fainuri fara gluten (faina din fulgi de ovaz, faina de mei, faina de naut)
amidon din tapioca, faina din fibre de bambus, faina de in auriu,
Poate conţine urme de NUCI.
Valori Nutriţionale (analiză per 100g):
Valoare energetică 1456kJ/ 348kcal,
grasimi 4.6g, din care acizi grasi saturati 1g,
Carbohidrati 57g, din care zahar 0.6g,
fibre 13g, Proteine 12g, sare 0.03g
Mod de preparare pentru 6 buc de clatite: Ingrediente:
100g mix de faina, 0,5g sare neagra (optional) 1g eritvia max (optional), 350g apa rece, 8g ulei de cocos (pentru prajit)
Amestecam faina cu sarea si indulcitorul, intr-un vas inalt adaugam 350g apa rece si omogenizam
cu un mixer vertical.
Intr-o tigaie preincalzita, unsa usor cu ulei de cocos, prajim clatitele, adaugand la aluat cate o lingura mica de apa
inainte de a pune in tigaie fiecare portie. Asezam clatitele pe o farfurie si le acoperim cu alta, astfel vor ramane rulabile.
Le atingem cu grija, fiind mai fragile decat clatitele traditionale din faina de grau.
Masa neta: 1000g,
Produs in Ungaria.
Scrie un review