Mix de faina fg pentru paine de casa Bake-Free 1000g
Produs fara gluten, vegan, bogat in fibre, reteta rapida si
simpla, fara zahar adaugat. Contine zaharuri sub forma
lor naturala
Ingrediente: amestec de fainuri fara gluten ( faina de mei
[mei:Polonia], faina de quinoa), amidon din tapioca,
mix de fibre (faina de psyllium, faina de fibre de bambus),
agent de crestere (bicarbonat de sodiu), regulator de
aciditate: acid citric Poate contine urme de NUCI.
Valori Nutritionale (analiza per 100g): Valoare
energetica 1352 kj / 324 kcal, grasimi 2.2g, din
care acizi grasi saturati 0.5g, Carbohidrati 61g, din
care zahar 0.5g, fibre 15g, Proteine 8g, sare 0.04g
Mod de preparare: Ingrediente: 250g mix de faina, 4g
Sare de Himalaya, 310g de apa calda (cca 40°C).
Amestecam ingredientele, framantam bine. Se
formeaza painea si se lasa sa stea 10 minute. Este
recomandat sa facem 2-3 taieturi pe aluat. Se coace in
cuptor preincalzit la 190°C timp de 70 minute. Se lasa sa
se raceasca pe un gratar, iar dupa racire se feliaza.
Masa neta: 1000g,
Termen de valabilitate: Vezi pe ambalaj.
A se pastra la loc uscat si racoros!
Produs in Ungaria.
Scrie un review