Produs de patiserie fara gluten, fara lactoza
Special destinat persoanelor cu intoleranta la gluten.
Ingrediente: apa, amidon din porumb, zahar, UNT* fara
lactoza, fulgi de ovaz integral fara gluten 5.9%, faina de
sorg 3.5%, faina de orez integral 2.3%, agent de ingrosare
hidroxipropilmetilceluloza, drojdie, emulgatori: mono- si
digliceride ale acizilor grasi, fibre de psyllium, proteine de
SOIA, arome, extract de malt de orz deglutinat, sare, agenti
de crestere: bicarbonat de sodiu, difosfat disodic.
Poate contine urme de ALUNE, LUPIN si MUSTAR.
*UNTUL este prezent in cantitate ce garanteaza un continut
mai mic de 0.01% de lactoza in produsul finit.
Valori Nutritionale/100g: Valoare energetica 1155kj/275kcal,
grasimi 7.3g, din care grasimi saturate 4.7g,
carbohidrati 47g, din care zahar 13g, fibre alimentare
4.8g, proteine 2.8g, sare 0.3g.
Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj
Produs in Italia. Greutate neta 200g.
A se pastra la loc uscat si racoros!
Scrie un review