Faina fara gluten pentru prajituri si briose, cu nivel de carbohidrati redus
Cu inulina din cicoare.
Ingrediente: amidon din tapioca,fibre de bambus,faina de mei, faina de naut, faina de cocos, faina de orez brun, inulina de cicoare, fibre din tarate de psyllium, sare, agent de crestere(carbonati de sodiu), antioxidant (acid ascorbic), regulator de aciditate (acid citric).
Valori nutritionale/100g:
Valoare energetica 1286kJ/307kcal,
Grasimi 1.8g, din care grasimi saturate 0.8g,
Carbohidrati 53.1g, din care zahar 1.4g,
Fibre 29.3g, Proteine 4.5g, Sare 0.9g,
Sugestie de reteta: blat de tort sau briose.
Necesar: 210g mix, 8g praf de copt, 22g amestec indulcitor (eritritol+stevie),2 oua,4g suc proaspat de lamaie, 70g ulei de floarea soarelui, 192g bautura de migdale fara zahar.
Amestecam ingredientele si punem in forme de briose sau de tort, coacem in cuptor preincalzit la 180'C, aprox. 30 minute briosele sau 40 min blatul de tort. Decoram cu bucati de ciocolata amaruie si fructe.
Masa neta:500g,Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj
A se pastra la loc uscat si racoros! Produs in Ungaria.
Scrie un review